Om Ecoflag

Världsledande tillverkare av märkningsprodukter

Bengt at Ecoflag

Minitube Ecoflag AB är en del av Minitube som grundades 1977 i Trångsviken i norra Sverige, där företaget fortfarande är baserat. Vi utvecklar och tillverkar märkband i en olika material och utformningar. Våra band används framför allt i skogsindustrin, men vi är också stolta över att leverera till såväl räddningstjänsten som ett flertal större idrottsevenemang.

 

Vi på Ecoflag anpassar våra produkter efter kundens behov och önskemål och tror oss kunna det mesta om hur man tillverkar ett perfekt märkband.

 

Många av våra kunder finns i Sverige, men vi levererar våra produkter över hela världen, även till Nordamerika, Afrika och Asien.

 

Tillverkningsprocessen för våra produkter håller en hög ingenjörsnivå och vi arbetar kontinuerligt med nya innovationer. Vår tillverkning är mycket automatiserad vilket ger oss en konkurrensfördel i en internationell värld.

 

Tack vare vår kunniga och erfarna personal, och vår kontroll över tillverkningsprocessen, kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet, med korta leveranstider och till låg kostnad. Vi är stolta över våra produkter och har ett strikt fokus på kvalitetssäkring.

 

För oss på Ecoflag är miljö ett viktigt tema för framtiden. Majoriteten av våra band tillverkas i cellulosabaserade materialet non-woven och för den del av våra band som fortfarande tillverkas i plast har vi påbörjat resan mot 100% fossilfri plast. Redan idag levererar vi band med över 75% sockerrörs-råvara och inom kort lanserar vi band i andra biobaserade material. 

 

Välkommen att följa oss på resan!

27

År i branschen

15000000

Tillverkade märkbandsrullar

95

Återkommande kunder

100

Nöjda kunder

Kontakta oss

Letar du efter mer information eller har du kanske en idé som kan göra våra märkband ännu bättre? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret, eller slå oss en signal.

Minitube Ecoflag AB
Byvägen 44
835 96 Trångsviken
Sverige
 
Skicka ett meddelande